bestelonline

Bestel-En Betaalinfo

U kunt bij d-Ruby’S kiezen hoe u uw bestellingen betaalt. Tijdens de afhandeling van uw bestelproces kunt u uit de volgende betaalmogelijkheden kiezen:

Vooruitbetaling

Vanuit Nederland: U maakt handmatig het aan ons verschuldigde bedrag over op onze ING rekening NL31 INGB0006594783.
Overige landen: Betaalt u uw bestelling vanaf een buitenlandse bankrekening? Ons IBAN-nummer is NL31 INGB0006594783 en BIC: INGBNL 2A

Ideal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bezorgen

Uw bestelling bezorgen wij altijd via POSTNL. Voor een verzending binnen Nederland brengen wij €. 2,95 in rekening; binnen Europa €. 5,25.

Wij streven erna orders binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw betaling te verwerken. Bestellingen die u op zaterdag of zondag plaatst, verwerken wij op maandag.

Retourneren

Bij beschadiging van het geleverde artikel kunt u het artikel retourneren. Retournering van een artikel dient altijd plaats te vinden in overleg met d-Ruby’S. Neem daarom altijd vooraf contact met ons op.
Hierbij geldt dat retournering alleen mogelijk is binnen 7 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na verzending van uw bestelling. Geretourneerde artikelen dienen nieuw en ongebruikt te zijn. Retourzendingen die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd en worden dan teruggestuurd naar de klant.

Een retourzending is voor rekening en risico van u als koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending.