BMF-logoVoor jou als vrouw bieden wij, Claudia, Brigitte en Diana, een compleet verzorgde workshopdag waarbij body, mind en fun gecombineerd worden. Wij zijn een enthousiast team, bestaande uit gecertificeerde coaches, stylingconsulentes en voedingsdeskundigen. Wij stimuleren de vrouw op weg naar haar eigen kracht, creativiteit en lichamelijke balans.

Ons dagprogramma, speciaal ontwikkeld voor jou, ziet er als volgt uit:

bodyBrigitte geeft de workshop: Leer jezelf kennen. In een recreatieve omgeving leer je je gedragspatroon en dat van anderen herkennen. Een persoonlijk paspoort maakt je bewust van je eigen unieke kernkwaliteiten. Dit vormt de basis voor je eigen ontwikkelen en de rode draad voor het vervolg van de dag.
FunDiana verzorgt het creatieve gedeelte. Ze vertaalt je kernkwaliteit naar een persoonlijk sieraad bestaande uit edelstenen. De edelstenen worden zorgvuldig gekozen, passend bij jouw identiteit. Deze brengen de energie van je lichaam in balans. Na de creatieve inspanning, is het tijd voor ontspanning.
funClaudia geeft de workshop wellness. Hierbij leer je een aantal technieken, zoals massages,
ontspannings-, en bewegingsoefeningen. Hierdoor worden de ervaringen van deze dag zowel in je paspoort, je sieraad en de kern van je lichaam geankerd.

Maar dat is nog niet alles… we hebben nog een verrassing voor jullie: op basis van gelaats- en lichaamsvormen brengen wij ook de natuurlijke nuances van jou in kaart. Dit gebeurt tijdens een stijlanalyse. Je ontvangt advies in je kledingkeuze en welke tinten je identiteit het beste ondersteunen. Dit komt onder andere tot uiting in je kapsel-, juwelen- en brillenkeuze.

Tussendoor word je verwend met lekkere , gezonde smoothies en een heerlijke biologische, glutenvrije lunch, waarvan je de recepten mee krijgt. Aan het einde van de dag krijg je een goodybag vol met verrassingen mee naar huis, waarbij alle onderdelen van de workshopdag aan bod komen.

Deze veelzijdige en complete dag word je aangeboden voor 99 euro p.p op basis van een groep van 6 tot 10 mensen. Meld je aan of vraag informatie op middels het contactformulier.

Contact