over ons


Mijn naam is Diana Raes en ik ontwerp en maak met heel veel liefde en zorg sieraden en accessoires, alles met de hand.

Al van jongs af aan ben ik  creatief en ontwerp sieraden. Op de lagere school legde ik een kleedje op de grond en verkocht mijn zelfgemaakte oorbellen. Mijn klantenkring begon jaren geleden met een aantal vriendinnen en toen de vraag steeds groter werd, besloot ik in 2008 een eigen bedrijf op te zetten. 

Twee keer per jaar zorg ik voor een nieuwe collectie, met tussendoor een paar nieuwe toegevoegde items en enkele eenmalige sieraden. In de collectie zijn diverse sieraden te vinden, van stoer tot chique. Daarbij vind ik het belangrijk dat ze draagbaar, tijdloos maar toch ook trendy zijn. Daarom zorg ik er dan ook voor dat ik steeds op de hoogte ben van de nieuwste trends en laatste mode. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige metalen en natuurlijke materialen. De metalen zijn 100% nikkelvrij en de sloten en kettinkjes zijn meestal verzilverd of verguld. De natuurlijke materialen bestaan uit halfedelsteen, lava, parels, leer, schelp, hout, geslepen glaskralen en Swarovski kristallen.

Alle sieraden worden met de hand gemaakt en omdat ik werk met natuurmaterialen, kunnen de materialen wel eens verschillen, zoals bv de ‘tekening’ van een edelsteen. Ik maak ze ook in kleine oplages en wissel geregeld de collectie. Zo krijg je altijd een uniek sieraad!

Behalve sieraden heb ik nog een passie: leer! Ik ben altijd op zoek naar mooie, stoere leren tassen. Al jaren droom ik ervan om zelf die leren tassen en accessoires te maken en die droom heb ik in 2019 omgezet in een opleiding Leerbewerking. Mijn werk zal in de loop van 2020 op mijn website te koop zijn.


Er zijn geen producten in deze categorie.